Ένας σύγχρονος, πραγματικός super ήρωας στις υπηρεσίες σου

Ο Bill Hero είναι ένας σύγχρονος, πραγματικός super ήρωας στις υπηρεσίες σου για όλες τις υπηρεσίες σου. Σκανάρει και βρίσκει τις πιο συμφέρουσες προσφορές ειδικά για εσένα. Ενέργεια, σταθερή & κινητή τηλεφωνία, internet, ότι χρειάζεται κάθε σύγχρονο σπίτι, γραφείο ή επιχείρηση για να λειτουργήσει σωστά και αποδοτικά.

Σταμάτα να σπαταλάς ώρες σε sites που συγκρίνουν υπηρεσίες και τιμές, σκρολάροντας ατελείωτους συγκριτικούς πίνακες. Μην στέκεσαι σε ουρές περιμένοντας την σειρά σου για να εξυπηρετηθείς σε εταιρείες και παρόχους υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Εξοικονόμησε πολύτιμο χρόνο και χρήμα αναθέτοντας στον Bill Hero να κάνει αυτό που ξέρει άψογα. Να αναλύσει τις ανάγκες σου και να προτείνει την καλύτερη λύση για εσένα. Όλα όσα χρειάζεσαι από έναν super ήρωα!

Το μέλλον στην εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμο για εσένα σήμερα.

Το φυσικό αέριο είναι μία μη ανανεώσιμη πηγή ενέργειας φυσικής προέλευσης

Xρησιμοποιείται ως εναλλακτική του ηλεκτρικού ρεύματος και του πετρελαίου. Μπορεί να καλύψει με επάρκεια τόσο τις οικιακές όσο και τις επαγγελματικές ανάγκες ενέργειας.

 

Για οικιακούς καταναλωτές προσφέρουμε προγράμματα αυτόνομης ή κοινόχρηστης σύνδεσης ενώ τα επαγγελματικά μας προγράμματα αφορούν σε επιχειρήσεις με κεντρική σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη.

Γιατί να μας επιλέξεις

Γιατί δεν αποδεχόμαστε τίποτα λιγότερο από την υπέρτατη εξυπηρέτησή σου, υπεύθυνα και αξιόπιστα, σε 
χρόνους λίγο μεγαλύτερους από την ταχύτητα του φωτός.
Πετάει η ομάδα!

Κέρδισε χρόνο

Σε απαλλάσσουμε από χρονοβόρες, πολύπλοκες και συχνά άσκοπες αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Εξυπηρετήσου Προσωποποιημένα

Οι ανάγκες σου είναι μοναδικές. Μην συμβιβάζεσαι με λύσεις μαζικές.

Εξοικονόμησε Χρήματα

Μειώσεις στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας χωρίς παγίδες και ψιλά γράμματα.

Συγκέντρωσε τα πάντα σε ένα σημείο

Ένας super ήρωας στις υπηρεσίες σου για όλες τις υπηρεσίες σου.

Meet the Bill Hero Team!

Μία ομάδα γεμάτη από θετική ενέργεια που “πετάει” ! Μία νέα γενιά από επαγγελματίες, παθιασμένους με το άριστο customer service.

Αποστολή μας – Να εκπληρώνουμε τις λύσεις του Bill Hero με μέγιστη ταχύτητα και απόλυτη επιτυχία!

Εμπιστεύσου τον Bill Hero τον super ήρωα των λογαριασμών σου

Κάνοντας κλικ στο "Καλέστε με" παρακάτω, συμφωνείτε ώστε η Teleraise να επικοινωνεί μελλοντικά μαζί σας για προσφορές τηλεφωνίας και ενέργειας μέσω SMS & Viber messages, email και τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και με την Πολιτική Απορρήτου. Με την συμπλήρωση της φόρμας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό SMS για την επικαιροποίηση των προτιμήσεών σας.