Internet χωρίς σταθερό για ευχάριστες διακοπές στο εξοχικό.

Αν το internet στο εξοχικό σου κάποτε φάνταζε ως όνειρο καλοκαιρινής νυκτός έχουμε για εσένα τα πιο δροσερά νέα! Πλέον μπορείς να έχεις internet στο εξοχικό σου χωρίς δεσμεύσεις και τηλεφωνικούς αριθμούς. Απόλαυσε τις βουτιές σου στα καταγάλανα νερά και μετά πάρε την σανίδα βοηθείας που σου δίνουμε και σέρφαρε ελεύθερα και απεριόριστα στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου. Το πρωί περιηγήσεις σε οποιοδήποτε προορισμό και αν ταξιδέψεις σε όλη την Ελλάδα και το βράδυ περιηγήσεις με ταχύτητες τρελές σε όλο το internet. Δεν χρειάζεται πλέον να ζητάς κωδικούς από τους γείτονες ούτε να κάνεις hot spot από το κινητό σου και να καταναλώνεις τα δεδομένα του προγράμματός σου.

Η ομάδα του billhero.gr έχει να σου προτείνει τα καλύτερα και πιο συμφέροντα προγράμματα της αγοράς για internet χωρίς σταθερό στο εξοχικό σου. Με το Mobile Wifi από τον billhero μπορείς να έχεις γρήγορες ταχύτητες, χωρίς διακοπές, στο αξιόπιστο δίκτυο με τη μεγαλύτερη κάλυψη. Εμείς αναλαμβάνουμε άμεσα και γρήγορα να καταγράψουμε την ανάγκη σου και να σου στείλουμε τις υψηλές ταχύτητες στο χώρο σου με την ταχύτητα του καλοκαιρινού φωτός. Το μόνο που έχεις εσύ να κάνεις είναι να παραλάβεις τον εύχρηστο εξοπλισμό και να τον βάλεις στην πρίζα και να απολαύσεις:

  • Πραγματικές ταχύτητες δικτύου 4G-5G
  • Αξιόπιστο δίκτυο με τεράστια κάλυψη σε όλη την Ελλάδα
  • Σύνδεση για πολλούς παράλληλους χρήστες
  • 100GB γρήγορου ίντερνετ και επιπρόσθετο όγκο δεδομένων

 

Και να μοιραστούμε μαζί σου ένα μυστικό; Το internet στο εξοχικό δεν είναι μόνο για το εξοχικό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε αλλού θες μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς τηλεφωνικό αριθμό. Σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, στο γραφείο ή σε κάθε άλλο χώρο στον οποίο χρειάζεσαι internet χωρίς δεσμεύσεις.

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Ώρα για τις πιο δροσερές και αδιάκοπες βουτιές στις ανεξερεύνητες θάλασσες του διαδικτύου.

Ηλεκτρικό Ρεύμα
Bill Hero

Πάροχοι Ρεύματος

Πάροχοι Ρεύματος Η ενεργειακή αγορά της Ελλάδας αποτελεί έναν δυναμικό τομέα με πολλούς παρόχους που συνεισφέρουν στην ανταπόκριση των ενεργειακών αναγκών της χώρας. Από την

περισσότερα
Ηλεκτρικό Ρεύμα
Bill Hero

Σύγκριση Παρόχων Ρεύματος

Σύγκριση Παρόχων Ρεύματος Η σύγκριση παρόχων ρεύματος αποτελεί σημαντικό βήμα για την επιλογή της καλύτερης προσφοράς για τις ανάγκες μας. Σε αυτό το άρθρο, θα

περισσότερα

Εμπιστεύσου τον Bill Hero τον super ήρωα των λογαριασμών σου

Κάνοντας κλικ στο "Καλέστε με" παρακάτω, συμφωνείτε ώστε η Teleraise να επικοινωνεί μελλοντικά μαζί σας για προσφορές τηλεφωνίας και ενέργειας μέσω SMS & Viber messages, email και τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και με την Πολιτική Απορρήτου. Με την συμπλήρωση της φόρμας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό SMS για την επικαιροποίηση των προτιμήσεών σας.