Σύγκριση Παρόχων Ρεύματος

Η σύγκριση παρόχων ρεύματος αποτελεί σημαντικό βήμα για την επιλογή της καλύτερης προσφοράς για τις ανάγκες μας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα μέσα μηνιαία τιμολόγια των παρόχων ρεύματος στην Ελλάδα, με βάση τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από την ιστοσελίδα e-katanalotis. Η e-katanalotis αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τις τιμές και τις προσφορές των παρόχων, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τις διάφορες επιλογές που μας παρέχονται και τα κριτήρια που πρέπει να λάβουμε υπόψη για να κάνουμε τη σωστή επιλογή.

Πρόγραμμα: Elpedison Green Economy

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 38,00€

Κόστος Μεγαβατώρας:

111.00€

Kόστος Παγίου:

3.50€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η ELPEDISON είναι μια ηγετική εταιρεία στον τομέα της ενέργειας, που ειδικεύεται στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 από τη συνεργασία δύο ηγετικών ενεργειακών εταιρειών, της Hellenic Petroleum Group και της Edison International Holding. Η ELPEDISON διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της ενέργειας, επιδιώκοντας την ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της αγοράς. Με επιχειρηματική δραστηριότητα και προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών της, η ELPEDISON συνεχίζει να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο για επιχειρήσεις και καταναλωτές που επιθυμούν αξιόπιστη και αειφόρο προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.

Πρόγραμμα: Power Home Day & Night

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 35,77€

Κόστος Μεγαβατώρας:

99.00€

Kόστος Παγίου:

5.00€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η εταιρεία ενέργειας Ζενιθ είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και προμήθεια καθαρής και βιώσιμης ενέργειας. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα, η Ζενιθ αναζητά συνεχώς νέες και καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση των ενεργειακών προκλήσεων της εποχής μας. Μέσω της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια, η εταιρεία προωθεί την αειφορία και συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Με δέσμευση στην ποιότητα και την αξιοπιστία, η Ζενιθ παρέχει αξιόπιστες λύσεις ενέργειας που προάγουν την οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Εδώ θα βρεις τον Φθηνότερο Πάροχο!

Αποτελέσματα Σύγκρισης

Πηγή: e-katanalotis.gr

Κάνοντας κλικ στο "Καλέστε με" παρακάτω, συμφωνείτε ώστε η Teleraise να επικοινωνεί μελλοντικά μαζί σας για προσφορές τηλεφωνίας και ενέργειας μέσω SMS & Viber messages, email και τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και με την Πολιτική Απορρήτου. Με την συμπλήρωση της φόρμας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό SMS για την επικαιροποίηση των προτιμήσεών σας.

Πρόγραμμα: NRG Simple

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 35,77€

Κόστος Μεγαβατώρας:

99.00€

Kόστος Παγίου:

5.00€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η NRG είναι μια κορυφαία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς του ενεργειακού τομέα. Η εταιρεία εστιάζει στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς επίσης και σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια. Με σημαντική παρουσία σε διεθνές επίπεδο, η NRG προσφέρει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μέσω της δέσμευσής της για την αειφορία και τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η NRG συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων ενέργειας. Με την εμπειρία της και την καινοτομία που τη διακρίνει, η NRG συνεχίζει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον παγκόσμιο ενεργειακό τομέα.

Πρόγραμμα: Forward Home

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 47,95€

Κόστος Μεγαβατώρας:

139,80€

Kόστος Παγίου:

4,50€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η Volterra είναι μια κορυφαία εταιρεία ενέργειας που ειδικεύεται στην παραγωγή και προμήθεια καθαρής ενέργειας. Με έδρα της σε μια αναπτυσσόμενη πόλη της Μεσογείου, η Volterra επιδιώκει να προσφέρει αξιόπιστες, βιώσιμες και αειφόρες ενεργειακές λύσεις για την κοινότητα και τις επιχειρήσεις της περιοχής. Η εταιρεία επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια, προάγοντας την πράσινη ανάπτυξη και τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Με την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, η Volterra προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της. Με δέσμευση στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξυπηρέτηση των πελατών, η Volterra συνεχίζει να προωθεί την αειφόρο ενέργεια και να συμβάλλει στη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης ενεργειακής μελλοντικής πραγματικότητας.

Πρόγραμμα: Protergia Οικιακό Value

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 37,66€

Κόστος Μεγαβατώρας:

111.50€

Kόστος Παγίου:

3,00€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η Protergia είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής, διανομής και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας. Με εμπειρία και αφοσίωση στη βιώσιμη ανάπτυξη, η Protergia επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια, προωθώντας τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και την πράσινη ανάπτυξη. Με ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, η εταιρεία προσφέρει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις ενέργειας για καταναλωτές και επιχειρήσεις. Με δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία, η Protergia συμβάλλει στη δημιουργία ενός βιώσιμου ενεργειακού μέλλοντος, προσφέροντας αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και συμβαδίζουν με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Πρόγραμμα: Value

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 37,66€

Κόστος Μεγαβατώρας:

111.50€

Kόστος Παγίου:

3.00€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η Watt and Volt είναι μια καταξιωμένη εταιρεία ενέργειας που ειδικεύεται στην παροχή προηγμένων λύσεων για την αποδοτική και αξιόπιστη διαχείριση ενέργειας. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, η Watt and Volt προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον τομέα της ηλεκτροδότησης, της αυτοματισμού και της ενεργειακής απόδοσης. Με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και καινοτόμων πρακτικών, η εταιρεία παρέχει αποτελεσματικές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες να εξοικονομούν ενέργεια, να μειώνουν το κόστος και να προωθούν την αειφορία. Με δέσμευση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία, η Watt and Volt συμβάλλει στην επίτευξη βιώσιμων και έξυπνων λύσεων ενέργειας που εξυπηρετούν τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Πρόγραμμα: ΗΡΩΝ Simply Generous Home

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 33,03€

Κόστος Μεγαβατώρας:

95.00€

Kόστος Παγίου:

3.50€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η ΗΡΩΝ είναι μια αξιόπιστη και πρωτοπόρα εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής, διανομής και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία έχει στρατηγική παρουσία σε πολλές περιοχές και εξυπηρετεί εκατομμύρια πελάτες. Με την προσήλωσή της στην καινοτομία και την αειφορία, η ΗΡΩΝ επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια, προωθώντας την πράσινη ανάπτυξη και τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Η ΗΡΩΝ παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για καταναλωτές και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων ευέλικτων συμβολαίων ενέργειας και προγραμμάτων αποδοτικότητας ενέργειας. Με την επίκεντρησή της στην ποιότητα των υπηρεσιών και την καλή εξυπηρέτηση των πελατών, η ΗΡΩΝ συνεχίζει να αποτελεί πρωταγωνιστή στον ενεργειακό τομέα, προσφέροντας αξιόπιστη ενέργεια για την κάλυψη των αναγκών της κοιν ότητας.

Πρόγραμμα: Ρεύμα Οικιακό Maxi Free

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 43,23€

Κόστος Μεγαβατώρας:

123,00€

Kόστος Παγίου:

5.00€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η εταιρεία Φυσικό Αέριο Ελλάδος είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και διανομέας φυσικού αερίου στην Ελλάδα. Με χρόνια εμπειρίας στον ενεργειακό τομέα, η εταιρεία αποτελεί ζωτικό παράγοντα για την ενεργειακή ασφάλεια και την οικονομία της χώρας. Εκτός από την παραγωγή φυσικού αερίου, η εταιρεία διαχειρίζεται επίσης το δίκτυο διανομής, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παροχή αερίου σε καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Η Φυσικό Αέριο Ελλάδος επιδιώκει την αειφόρο ανάπτυξη και επενδύει στην τεχνολογική καινοτομία για τη βελτίωση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας του δικτύου της. Με δέσμευση στην ποιότητα των υπηρεσιών και την προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει αξιόπιστο, ασφαλές και οικονομικό φυσικό αέριο σε όλους τους καταναλωτές της.

Πρόγραμμα: Volton Energy Control Home

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 42,66€

Κόστος Μεγαβατώρας:

126,00€

Kόστος Παγίου:

3.50€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η Volton είναι μια καινοτόμα εταιρεία ενέργειας που ειδικεύεται στην παροχή βιώσιμων λύσεων ενέργειας για τους πελάτες της. Με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, η Volton παρέχει εναλλακτικές ενεργειακές λύσεις, όπως ηλιακά συστήματα, αιολική ενέργεια και ενεργειακή αποθήκευση. Η εταιρεία επιδιώκει να ενθαρρύνει τη μετάβαση προς αειφόρες πηγές ενέργειας και να συμβάλει στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Με τη χρήση τεχνολογικών καινοτομιών και εξειδικευμένων επαγγελματιών, η Volton προσφέρει προηγμένα συστήματα ενέργειας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της. Με δέσμευση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την προσαρμοστικότητα, η Volton είναι πρωτοπόρος στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συμβάλλει στη δημιουργία πιο βιώσιμων και καθαρότερων ενεργειακών λύσεων για το μέλλον.

Πρόγραμμα: Power On Home Comfort

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 45,00€

Κόστος Μεγαβατώρας:

129,00€

Kόστος Παγίου:

4,90€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η ΕΛΙΝΟΙΛ ή ΕΛΙΝ είναι ένα ισχυρό όνομα στην εμπορία καυσίμων από το 1954 που ιδρύθηκε. Το 2018, επεκτάθηκε στον χώρο του ρεύματος και του φυσικού αερίου, με στόχο την ολιστική κάλυψη των αναγκών ενέργειας στην αγορά μέσω συνδυαστικός και εξατομικευμένων πακέτων. Βασικός της προμηθευτής είναι ο ΗΡΩΝ.

Πρόγραμμα: Οικιακό S1

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: Ν/Α

Κόστος Μεγαβατώρας:

Ν/Α

Kόστος Παγίου:

Ν/Α

Κρατική Επιδότηση:

Ν/Α

Η Solar Energy παράγει, εμπορεύεται και προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια αποκλειστικά μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων και άλλων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Η έννοια του εναλλακτικού παρόχου αποκτά τις πραγματικές τις διαστάσεις στην περίπτωση της Solar Energy, καθώς η εταιρεία οραματίζεται ένα πραγματικά βιώσιμο μέλλον μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας και του διασυνοριακού εμπορίου. Τα πακέτα που προσφέρει είναι πολύ ανταγωνιστικά.

Εδώ θα βρεις τον Φθηνότερο Πάροχο!

Αποτελέσματα Σύγκρισης

Πηγή: e-katanalotis.gr

Κάνοντας κλικ στο "Καλέστε με" παρακάτω, συμφωνείτε ώστε η Teleraise να επικοινωνεί μελλοντικά μαζί σας για προσφορές τηλεφωνίας και ενέργειας μέσω SMS & Viber messages, email και τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και με την Πολιτική Απορρήτου. Με την συμπλήρωση της φόρμας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό SMS για την επικαιροποίηση των προτιμήσεών σας.

Πρόγραμμα: We Green Home 2Y

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 47,82€

Κόστος Μεγαβατώρας:

145,00€

Kόστος Παγίου:

2,75€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η We Energy απευθύνεται στους χρήστες που ενδιαφέρονται για τη μείωση του ενεργειακού τους αποτυπώματος. Στρεφόμενη προς την κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της από το 2018 ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές. Επίσης, σημείο της διαφοροποίησης της είναι η παροχή «πράσινων» πιστοποιητικών και τιμολογίων, καθώς και βεβαιώσεων για την προέλευση του ρεύματος.

Πρόγραμμα: myHome 4All

Μηνιαίο Μέσο Τιμολόγιο: 50,12€

Κόστος Μεγαβατώρας:

150.00€

Kόστος Παγίου:

3.50€

Κρατική Επιδότηση:

15€

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ιδρύθηκε το 1950. Έως το 2012, ήταν ο μόνος και αποκλειστικός πάροχος ρεύματος στη χώρα. Από την απελευθέρωση εξαιρέθηκαν τα μη διασυνδεδεμένα νησιά. Εξακολουθεί να αποτελεί τον Νο1 πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτών, αλλά πια λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς βελτίωσης των προσφερόμενων προϊόντων της. Στον τομέα της Υψηλής Τάσης, όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι προμηθεύονται ρεύμα από τη ΔΕΗ.

*Πηγή: e-katanalotis.gov.gr

Εμπιστεύσου τον Bill Hero τον super ήρωα των λογαριασμών σου

Κάνοντας κλικ στο "Καλέστε με" παρακάτω, συμφωνείτε ώστε η Teleraise να επικοινωνεί μελλοντικά μαζί σας για προσφορές τηλεφωνίας και ενέργειας μέσω SMS & Viber messages, email και τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και με την Πολιτική Απορρήτου. Με την συμπλήρωση της φόρμας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό SMS για την επικαιροποίηση των προτιμήσεών σας.

Ανακάλυψε την καλύτερη προσφορά για το ρεύμα σου και λάβε δωροεπιταγή αξίας 40€ για το supermarket! Βάλε το κινητό σου από κάτω και θα κάνουμε κάτι καλύτερο για εσένα

Κάνοντας κλικ στο "Καλέστε με" παρακάτω, συμφωνείτε ώστε η Teleraise να επικοινωνεί μελλοντικά μαζί σας για προσφορές τηλεφωνίας και ενέργειας μέσω SMS & Viber messages, email και τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και με την Πολιτική Απορρήτου. Με την συμπλήρωση της φόρμας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό SMS για την επικαιροποίηση των προτιμήσεών σας.